Erbjudande

PS Jailbreak

 

Det första chippet för PS3 har äntligen kommit, PS Jailbreak. PS Jailbreak levereras i en USB dongel, vilket betyder att du varken behöver skruva upp din PS3 enhet eller löda. Denna lilla USB dongeln ger dig möjlighet att spela upp 3:e parts applikationer på din PS3 enhet och skapa backuper av dina original spel direkt i PS3 enhetens hårddisk. Du kan också göra backuper på externa hårddiskar och även på USB flash minnen.

PS Jailbreak för PS3 är kompatibelt med alla PS3 enheter, detta betyder att det fungerar lika bra för 60GB modellen, som för den senaste slim modellen. Nu har du för första gången, möjlighet att skapa en kollektion av dina originala PS3 titlar, direkt in till hårddisken och uppleva minst dubbelt så snabbare laddningstider. Det skönaste av allt, är att du nu slipper repiga skivor!

En annan bonus med PS Jailbreak för PS3, är att du faktiskt förlänger livslängden på din PS3 enhet. Du använder inga skivor alls för att spela upp spelen, det betyder alltså att lasern aldrig förbrukas. En annan otroligt nyttig sak, är att PS Jailbreak öppnar upp dörrar för att ladda homebrew applikationer på PS3, exempelvis media spelare och även webbläsare och mycket mycket annat. Kortfattat så öppnar PS Jailbreak upp dörrar till massiva möjligheter som inte var möjligt tidigare.

Tänk på att din PS3 enhet måste vara uppdaterad till 3.41 för att PS Jailbreak skall fungera korrekt. PS Jailbreak har blivit optimerad för denna firmware version och om du inte kör den versionen, så bör du uppdatera via internet eller gå till Sony's hemsida för att ladda ner deras 3.41 mjukvara till ett USB-minne och uppdatera din enhet.

Om du kör PS Jailbreak PS3 chip på en tidigare version, så görs detta på egen risk, se därför till att ha en uppdaterad version! En annan sak att komma ihåg när man använder PS Jailbreak, för att spela dina spel via hårddisken, så behöver du ha ett originalspel anslutet till maskinen. Det spelar ingen roll vilket, bara det är ett originalspel. Den kommer inte användas, detta görs bara för att lura enheten att det ligger ett spel i. På den officiella PS Jailbreak hemsidan, så kommer det snart fulla manualer för att använda enheten såväl som mjukvaruuppdateringar.

Något annat som har blivit lovat, är att PS Jailbreak kommer vara uppdateringsbar med mjukvara. Det betyder att det inte bara kommer vara uppdateringar för deras backup-manager, det kommer även komma uppdateringar till PS Jailbreak enheten själv. PS Jailbreak avaktiverar din enhet från att göra automatiska uppdateringar efter installation, detta för att undvika nyare firmware versioner för enheten som kan orsaka problem för hur PS Jailbreak fungerar.

PS Jailbreak låter dig göra backuper på spel, men tyvärr inte på Bluray filmer, DVD filmer eller äldre Playstation spel som PS1 oh PS2. Men detta gör inte så mycket, PS Jailbreak är för nytt för att sätta gränser. Vad som är positivt är att det kommer utvecklas mjukvaror som förhoppningsvis löser dessa problem.

Läs mer information om olika chip för playstation 3.


har lagts till din önskelista.

Fortsätt handla Min önskelista